Wie ben ik

Ik ben Linda Veld, 51 jaar, geboren en opgegroeid in het mooie Havelte. Mijn studie achtergrond is Bedrijfseconomie (Organisatie-adviseur), Register Controller, Black Belt en gecertificeerd  Coach (via ICF). 

Maar bovenal als persoon geboeid en ervaring in het combineren van organisatiekunde, change management, (financieel) proces verbeteringen, mensgericht management en coaching. Mijn werkwijze is om verandering te begeleiden in organisaties met de focus op mensen en daarbij zowel organisatie als mensen verder te brengen. Mijn oogmerk is een combinatie van gevoel voor de organisatie, financiële achtergrond, de kracht van mensen zien, (business) coaching, team ontwikkeling en de motivatie om veranderingen en verbeteringen te drijven! Alles vanuit een sterke geest, vastberadenheid en resultaatgerichtheid. Dit doe ik in mijn werk bij FrieslandCampina als Global Change & Org. Development Manager SSC en als lid Raad van Toezicht bij het Zand.

Daarnaast komt mijn kracht ook naar voren met Krachtenveld als zelfstandige coach, coaching vanuit jouw kracht. Graag support ik jou als coach bij jouw proces!


Wat is coaching?

Een coach support jou in jouw proces bij het behalen van doelen die je zelf hebt gekozen. Een coach is eerlijk en nodigt je uit om te ontdekken wat voor jou werkt en ondersteunt jou om dat te realiseren. Coaching is dus niet hetzelfde als advisering, jij bent eigenaar van jouw proces. De coach stelt vragen, reflecteert en luistert om jou te ondersteunen in een voorwaartse beweging. De International Coach Federation (ICF) heeft tot doel het vak van coach op een hoger niveau te brengen via kwaliteitsstandaarden, certificering en een wereldwijd netwerk van getrainde coach professionals. Ik ben sinds 2018 ICF gecertificeerd.


Hoe werk ik?

De eerste afspraak, de intake, gaat vooral over kennismaking en het verkennen van jouw doelen. Daarna starten we met het coachingstraject, welke meestal bestaat uit 5 coachsessies. Indien meer nodig is, dan is dat in overleg uiteraard mogelijk of wellicht leidt het traject tot een nieuwe coachvraag. Een sessie duurt minimaal 60 minuten en maximaal 90 minuten.

Ik coach in mijn coach-ruimte in Havelte of tijdens een wandeling in de mooie & rustige natuur van Havelte. Ook is het mogelijk om online te coachen (MS teams, Zoom). Ik coach in het Nederlands of in het Engels.

Wil je verder ontdekken wat jou drijft? Wil je jezelf verder tot bloei laten komen? Graag zou ik je ondersteunen in dit proces als coach. Neem contact met me op voor een intake gesprek.


Krachtenveld, Coaching vanuit jouw kracht!KRACHTENVELD
Coaching vanuit jouw kracht